Om mig

vara

Oscar Lengdén, 24 år från Helsingborg.

Jag är en nybliven professionell golfare sedan sommarn 2015 som brinner, inte mindre lever för min golfkarriär. Mitt mål med att driva en blogg är att den intresserade ska kunna följa min väg och förberedelse inför det ultimata målet – Europatouren och slutligen PGA Touren.

Jag vet som som krävs för att nå dit och varje dag jobbar jag hårt för att uppnå mina mål! I våras tog jag examen från NSU, Ft. Lauderdale USA efter 4 års studier där jag fått chansen att spela för skolans golflag samtliga år. Under min tid vann vi 2 storartade National Championship. Detta var en för mig väldigt god förberedelse inför det efterlängtade proffslivet som väntade därefter. Nyss hemkommen från USA var jag utan kategori på Nordic Leauge och spelade därför flertalet svenska mini-tourer som inte bara lärde mig att våga vinna och skjuta lågt, utan som faktiskt resulterade i 4 vinster efter 1,5 månad. (Mer om mina prestationer hittar ni under Meriter).

Jag vill även passa på att rikta ett stort tack till mina Sponsorer som även dom har en egen kategori på denna blogg, utan deras hjälp hade min resa inte kunnat bli möjlig. Tack för att ni tror på mig!