Tävlingsanalys

Slutade 9:a i Thailand efter att ha startat med en oturlig 42 första 9 men avslutade med en 34 (-2). Positivt att jag kunde ta mig i kragen och vända den dagen till något positivt. Har lagt mycket tankar på vad som kunde ha orsakat dessa 6 över par på 9 hål. Mina analys är att jag kan ha varit lite för aggressiv, tvingar puttarna och lite otur. Tävlingen vanns på -8 och jag startade dagen på -6, så det jag kan lära utav av detta är att jag måste skaffa mig ännu bättre tålamod ute på banan.

Men samtidigt är jag väldigt nöjd med tävlingen, har nämligen inte kunnat träna i närheten av vad jag borde pga min skada som nu är läkt 🙂 Tränade kanske 25% av vad jag hade gjort om jag var frisk.

Nu blir det Omegaslaget på söndag och sen danmark nästa vecka 🙂

En reaktion till “Tävlingsanalys”

  1. Grattis Oscar!

    Det släpper snart helt och hållet och då kommer du få top 3 placeringar hela tiden. När och var är tävlingen i DK? 🙂

Kommentera